29.7 Vierailu Tuija Pehkosen ja Lorenz Backmanin juontamassa Kesäterassi-keskusteluohjelmassa.

Koko ohjelma on katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa ja mtv-palvelussa.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/kaj-kunnas-kertoo-saaneensa-elamalta-paljon-suosikkiselostaja-tiedostaa-kuolevaisuutensa/7495640#gs.sh1gn9


Hyvää Joulua!

Kiitämme yhteistyöstä 2018, toivottaa rauhallista joulunaikaa ja iloista vuotta 2019.

Omalta osaltamme yritämme positiivistaa maailmaa siten, että joululahjamme tänä vuonna menee Punaisen Ristin kautta Jemeniin, Kirkon Ulkomaanavun kautta tyttöjen koulunkäyntiin kuin myös Hiilipörssin kautta Suomen soiden ennallistamiseen.

Yhdessä tulevaisuuteen!

Kaitsu K ja Marianne

Suomen Punainen Risti/katastrofirahasto
https://www.punainenristi.fi/

Kirkon Ulkomaanapu/Toisenlainen lahja
https://www.toisenlainenlahja.fi/?gclid=EAIaIQobChMIuY_c776h3wIVEVQYCh2hygAWEAAYASAAEgIP0PD_BwE

Hiilipörssi
https://hiiliporssi.fi/


NHL-matka NYKKiin 6-12.2.2019

Lätkähän on parasta paikan päällä, ainakin jos pääset Nykkiin katsomaan kahta NHL-ottelua. Eikä mitä tahansa pelejä, vaan Leo Komarovin ja Valtteri Filppulan Islanders vastaan Mikko Rantasen Colorado Avalanche.

Puhumattakaan ottelusta Islanders vastaan Minnesota Wild eli Leksa ja Valtteri vastaan maailmanmestarimme Mikko Koivu ja Mikke ’Ilmaveivi’ Granlund.

Se jos joku on lätkän Big Apple!

Olisi ilo olla matkanjohtajasi! Ilmoittaudut… tämän linkin kautta. Matka on kaksikielinen, vaikka mainosteksti on toistaiseksi vain ruotsiksi.

https://www.ingsva.fi/package/nhl-i-new-york/


OPPOSITIOLLE VOITONPEUKKU TANSSIKISASSA

Hallitus ja oppositio mittelivät taitojaan huikeassa DJ-battle tanssikisassa Porin SuomiAreenalla keskiviikko iltana.
Hallituksen riveissä bailasivat Olavi Ala-Nissilä (Keskusta), Saara-Sofia Siren (Kokoomus) ja Matti Torvinen (Sininen Tulevaisuus).
Kun taas opposition puolesta bilettivät Joona Räsänen (Sosialidemokraatit), Jari Myllykoski (Vasemmistoliitto), Özan Yanar (Vihreät) ja Eva Biaudet (RKP).
Katso alla oleva videoklippi, niin näet omin silmin kuinka oppositio kaatoi hallituksen tanssishowssaan. Jossa pyllylihakset saivat kyytiä…

Hallitus ja oppositio DJ-battle tanssikisassa

https://www.pscp.tv/w/1BRJjelologGw


TANGOMARKKINAT 2018 KUTSUU

Kuka on tämän vuoden Tangokuningas ja Tangokuningatar? Jos et paikalle pääse, AlfaTV ja Järviradio välittävät tunnelmat suorissa lähetyksissä.

Tangokuningas Finaali kilpaillaan torstaina 12.7. ja Tangokuningatar Finaali lauantaina 14.7. Seinäjoen Tangomarkkinoiden Kisa-Areenalla. Molemmissa finaalikilpailuissa juontajina nähdään Tangokuningattaret Susanna Heikki ja Maria Tyyster sekä allekirjoittanut.

LUE LISÄÄ TANGOMARKKINOIDEN OHJELMASTA JA UUTISISTA


2.7. JÄLKIHIKI VIRTAA TAAS.

Maanantaina minulla ilo Jälkihikoilla. Tällä kertaa yhdessä Sini Forsblomin ja Tero Tiitun kanssa Mikko Haapasen johdattelemana. MM-futis tottakai pääroolissa, mutta toki myös Susijengi, Itä-Länsi, yleisurheilun karnevaaliviikonloppu… Ja entäs miten 300 000 000 kiinalaista liittyy maanantain JäHiin?

Se selviää 2.7. kl.8.45 jos tuona kellonlyömänä Yle TV1 päällä. Nähdään silloin!


27.6.   IIVO NISKANEN VUOKATIN AATELI RACEn YKKÖSNIMENÄ.

Loistokelissä kilpaillussa Aateli Racessa alla livenä Iivo Niskasen maastojuoksun maaliintulo.

https://www.pscp.tv/w/bgM74zFQWEtkWGRnTXZLZXZ8MUJSS2plRHFBUFd4dyEV_nBylVfjyxEo7jcU_5syxGQIMyWUNFPknd58TRAM?t=11s 

 


LEHDISTÖTIEDOTE: ”Tangokuningas Finaali kilpaillaan torstaina 12.7. ja Tangokuningatar Finaali lauantaina 14.7. Seinäjoen Tangomarkkinoiden Kisa-Areenalla. Molemmissa finaalikilpailuissa juontajina nähdään viihteen moniosaaja Kaj Kunnas sekä Tangokuningattaret Susanna Heikki ja Maria Tyyster.”

 

LUE LISÄÄ

http://www.tangomarkkinat.fi/kaj-kunnas-tangokuninkaalliset-finaalien-juontajina/


9.4 Jälkihiki

Maanantain Jälkihiessä aihespektri on hurja.

Mika Lehtimäestä liikkumattomuuteen. Helmareista naisten kokemaan häirintään huippu-urheilussa. On Veikkausligaa, NHL-lätkää, Marigold IceUnityä,formuloita, rallia, Eva Wahlströmiä. Marit Björgeniä unohtamatta…

Antti Sahlströmin johtamassa keskustelussa äänessä ovat Tero Tiitu, Sini Forsblom ja meikäläinen.

TV1 kl.08.45


30.3 – 4.4 Huippureissua ja huippumatsia pukkaa…

Vesi kielellä odotan pääsiäistä. Miksi? Ei. En pääsiäismunien enkä mämmin takia. En myöskään hiljaisen viikon vapaapäivien takia.

Vaan koska minulla ilo olla Ingves&Svanbäck matkatoimiston NHL-reissun matkanjohtaja 30.3.-4.4. Tällöin tarjolla Toronto-sightseeingia, Niagaran Putouksia, Hockey Hall of Famea… Ja ennenkaikkea kaksi huikeaa NHL-ottelua livenä Toronto Air Centerissä.

Ma 2.4. ”paikallispeli” Maple Leafs vs Buffalo Sabres. Ja jo ennen sitä la 31.3. Maple Leafs vs Winnipeg Jets. Matsi, jossa hyvässä lykyssä kentällä häärää peräti 4 suomalaispelaajaa. Toronton kaksikko Leo Komarov ja Kasperi Kapanen kuin myös Jetsin Joel Armia ja Tampereen Tesoman Taikuri Patrik Laine, joka tätä kirjoitettaessa (13.3.) on NHL-maalipörssin kakkosena. Huikeat 41 byyriä Pate pamautellut tällä kaudella. Vain maalin vähemmän kuin maalikuningas Ovie – Alexander Ovetshkin – 42 maalia (600 NHL-osumaa yhteensä). Pääsiäispöytä on siis katettu…

Toronto täältä tullaan!


26.3 PITKÄSTÄ AIKAA JÄLKIHIESSÄ.

Jälkihien sohvaa on ehtinyt tulla ikävä. Kun edellisestä kerrasta kulunut jo yli kaksi kuukautta. Mutta sitä mukavampi hikoilla tällä kertaa, varsinkin kun tämän kerran teemat todellakin sytyttävät.

* formula ykkösten kauden avaus
* suomalaisten NHL-maaliahneus
* kotimaiset Liigapleijarit niin miehissä kuin naisissa
* Jokereiden KHL-taival
* futiskauden avaus
* ja tottakai Kaisa Mäkäräisen upea maailmancupin kokonaisvoitto

Viimeksi mainittuun liittyy myös seuraava numerosarja: 3 / 23 / 77 / 822

Näihin numeroihin lähemmin TV1:ssä kl.8.45. yhdessä Sini Forsblomin ja Tero Tiitun kanssa.
Puhetta johtaa Aamu-TV:n Antti Sahlström.


Kiitos kuluneesta vuodesta! Tack för det gångna året!

Kiitos kaikille mukavasta ja antoisasta yhteistyöstä vuoden 2017 aikana. Tack för allt trevligt och givande samarbete under 2017.

Toivomme teille rauhallisia joulunpyhiä ja menestyksekästä uutta vuotta, jonka aikana olisi kiva jatkaa yhteistyötä. Vi önskar er en lugn och skön julhelg samt all tänkbär framgång under det nya året.


11.12. Jälkihiki.

Maanantain Jälkihikeä dominoi kaksi suurta urheilun yhteiskunnallista teemaa. Toisaalta Venäjän sulkeminen maana olympialaisista väitetyn valtiojohtoisen dopingin takia. Toisaalta urheilun epätasa-arvo. Siis kun naisen euro huippu-urheilussa on pöyristyttävät kolme senttiä. KOLME SENTTIÄ!!!! Jääkiekossa jopa käsittämättömät 0,3 senttiä!!!!

Katso ohjelmaa YLE Areenalla
https://yle.fi/urheilu/3-9970887 

Toki Jälkihien sohvalla myös vilahtavat nimet Kaisa Mäkäräinen, Mika Poutala, Risto-Matti Hakola kuin myös salibandynaisemmekin, kun lauteilla istuvat meikäläisen lisäksi Tero Tiitu ja Bobi Wallenius.

YLE, TV1 klo 8.45


10.11. Olen otettu. Olen nöyrän pöllämystynyt. Olen hivenen hämilläni.

Minua kun on kohdannut suuri kunnia. Saan tammikuussa juosta olympiatulen kanssa Etelä-Koreassa. Tämä once-in-a-lifetime mahdollisuus on auennut kiitos Samsungin ja ennenkaikkea Yksi Elämä-järjestön, joka asetti minut ehdolle yhdeksi mahdolliseksi olympiatulen juoksuttajaksi. Kiitos kaikista äänistä! Kiitos ihan jokaisesta!

Suomesta olympiasoihtua pääsevät kantamaan neljän non-profit organisaation edustajat. Ari Koponen (Brother Christmas), Janet Grundström (Leijonaemot ry), Pekka Hyysalo (Fight Back Pekka) ja sitten Yksi Elämä-järjestön puolesta allekirjoittanut.

Toivon hartaasti että Pyeongchangin olympiakisoista tulee rauhan ja ymmärryksen kisat. Jotka lähentävät maailman maita. Jotka luovat yhteistyön ja yhteishyvän ilmapiiriä. Jotka pistävät hyvän kiertoon.

Kiitos vielä kerran kaikille jotka antoivat minulle mahdollisuuden olla osa The Olympic Torch Relaytä!

Kaitsu K


1.11. Sata päivää olympialaisiin

Ensi kertaa historiassa olympiaoikeudet ovat Suomessa myös kaupallisella kanavalla kun Discovery Channel yhdessä Yleisradion kanssa omistavat televisiointioikeudet Pyeongchangista.

Minulla itselläni on ilo ja kunnia lähteä neljänsiintoista olympiakisoihin tässä huikeassa kiekkotiimissä, jossa asiantuntemusta riittää… Antti Törmänen, Alpo Suhonen, Kimmo Timonen, Teemu Selänne. Need I say more!

PS. Kiekkolähetykset katsottavissa vapaalla TVviisi-kanavalla (Suomessa).


23.10. Kohtaaminen-kirjan julkistamistilaisuus.

Tammikuussa istuimme karjaalaisessa kahvilassa ensipalaverin, Mauri Nurmi, Paavo Nurmi ja minä. Se oli alkusysäys Kohtaaminen-kirjalle, joka nyt maanantaina 23.10. julkistetaan Mistake Median järjestämässä tilaisuudessa ravintola Goodwinissä.

Kiitos Tarja Halonen, Jani Kallunki, Piia-Noora Kauppi, Shefki Kuqi, Arvi Lind, Baba Lybeck, Susani Mahadura, Michael Monroe, Olivia Myllylä, Iivo Niskanen, Hanna-Maria Seppälä, Minna Tervamäki, Jorma Uotinen, Yagmur Özberkan, kun sain kohdata teidät. Opin, avarruin, havahduin.


21.9. VUODEN POSITIIVISIN SUOMALAINEN 2017.

Positiivarit ry yhdessä Suomen Nuorkauppakamarien kanssa on taas valinnut Vuoden Positiivisimman Suomalaisen. Titteli jaettiin nyt 25. kerran ja se meni laulaja Saara Aallolle.
Elämäntyöpalkinto jaettiin tällä kertaa seitsemännen kerran, ja sen puolestaan vastaanotti prima ballerina Minna Tervamäki.
Grattis ladies! You are soooooo worth it!


18.9. Jälkihiki

Tämän maanantain Jälkihiessa riittää todellakin puhuttavaa. Anna Lehmusvesi johtaa keskustelua, johon osallistuvat Juha Kanerva, Tero Karhu ja meikäläinen. Saas nähdä, riittääkö viisitoista minuuttia seuraaviin aiheisiin:

 • Jääkiekon päähänkohdistuneet taklaukset
 • Harkimon työryhmä ja urheilun rahoitus
 • Olympiaisäntäkaupungit ja niiden valintaprosessi
 • Naisten ja miesten pesäpallo
 • Veikkausliiga
 • Salibandyliigat
 • ja tottakai, formulat ja Bottaksen uusi Mercedes-sopimus

YLE TV1, klo 8.45


11.9. Jälkihiki

Reetta Meriläinen, Tero Tiitu ja meikäläinen. Siinä Heikki Ali-Hokan vieraat aamun Jälkihiessä.

Pääteemana tottakai Susijengi. Mutta myös

 • Pesisfinaalit
 • Lätkäliigastartti
 • US Open
 • Huuhkajat

Ja saattaahan toki myös niin salibandy kuin Vaahteramalja vilahtaa keskusteluissa.

YLE 1, klo 8.45


29.8. Säkkikaupalla hyvää!!

Grano Oy järjesti tänä iltana Paavo Nurmi-salissa hotelli Kämpissä hyväntekeväisyysillan – Säkkikaupalla hyvää!

Illan tuotto menee Hope ry:n kautta vähävaraisille perheille, joiden lasten urheiluharrastukset täten mahdollistuu.

Iso joukko Suomen tunnetuimpia urheilijoita, missejä, taiteilijoita olivat lähteneet haasteeseen mukaan. Tunnelmia illan tiimoilta alla olevista haastatteluista mm. Riikka Lehtosen, Sinuhe ja Julius Wallinheimon, Heidi Sohlbergin, Shirly Karvisen  ja Jenni Alexandrovan suulla.

Riikka Lehtosen harrastusmietteet
https://www.pscp.tv/w/1nAKEeeMbglKL

Sinkku ja Julius pistää hyvän kiertoon
https://www.pscp.tv/w/1nAKEeeMRgAKL

Heidi ja Shirly
https://www.pscp.tv/w/1dRKZnnXQbNKB

Jenni Alexandrova
https://www.pscp.tv/w/1lDxLkkVlWzJm


28.8 Jälkihiki.

Jälkihien sohvalla taas huomenna aamulla yhdessä Juha Kanervan ja Marianne Miettisen kanssa. Aiheita piisaa:

 • lentopallon EM-kisat,
 • koripallon EM-kisat,
 • Mayweather vs McGregor nyrkkeilymatsi,
 • tapaus Johaug,
 • Formula ykköset,
 • triathlonin SM-kisat..
 • …ja ties mitä muuta.

YLE TV1, klo 8.45.


25-26.8. Triathlonin SM-kisat järjestetään Ahvenanmaan Eckerössä.

Perjantaina ja lauantaina ratkaistaan triathlonin SM-mitalit Käringsundissä. Mitalit jaossa sekä juniori- että senioripuolella. On olympiamatkaa, joukkuekisaa, sprinttiä…

Luvassa myös mielenkiintoisia lähtönumeroita kun mukana niin Suomen ex-pääministeri Alex Stubb kuin Viron sisäministeri Jürgen Ligi.

Avoimissa SM-kisoissa mukana myös kilpailijoita paitsi Suomesta myös Ruotsista, Tanskasta, Saksasta, Ranskasta, Isosta-Britanniasta kuin peräti Brasiliasta asti.

Lisää tunnelmia alla olevista linkeistä.

Pikkupikkupikkujunnujen triathlon (20 m uinti, 300m pyöräily, 300m juoksu)

Malte Holmes 13 år – dagens triathlon champ (25.8)

Merle Liivand – huominen naisten suosikki (25.8)

SM-triathlonin uintiradan merkitseminen (25.8)

Päätuomari Marko Selin poijujen mittauksesta (25.8)

Jokapaikan höylä Hubbe von Frenckell (24.8.)

Erika ja Henrika Parviainen (24.8.)


Kohtaaminen-kirja hyvässä vauhdissa

Olen etuoikeutettu ihminen, kun saan huipputiimin kanssa työstää Kohtaaminen-kirjaa, jonka Mistake Media Oy kustantaa, ja jonka julkkarit pidetään 23.10.2017.

Olen etuoikeutettu, kun olen saanut kohdata ja miettiä elämää niin monen huikean ihmisen kanssa. Kaikki kirjan 14 Kohtaamista on nyt takana. Muutama päivä sitten viimeisimpänä treffit Karjalohjan upeassa kivikirkossa presidentti Tarja Halosen kanssa.

Nöyrä kiitos jo nyt kaikille kohdatuille. Michael Monroe, Shefqi Kuqi, Jani Kallunki,
Yagmur Özberkan, Susani Mahadura, Hanna-Maria Seppälä, Baba Lybeck, Arvi Lind, Esa Saarinen, Olivia Myllylä, Iivo Niskanen, Minna Tervamäki, Jorma Uotinen, Piia-Noora Kauppi ja presidentti Tarja Halonen.

Kohtaamiset todellakin luovat toivoa.

Adlibriksen nettisivuilla lisätietoja ja jos olet kiinnostunut voit nyt jo lisätä sen toivelistallesi
Kohtaaminen  


7.8. Jälkihiki

Bolt, Gatlin, Neymar ja naisten EM-futis plus Kuninkuusravit. Nyt riittää Jälkihien sohvalla puhuttavaa.

Eihän täässä näin pitänyt käydä – että Gatlin pesee Boltin. Ja mitä? Maksettiinko yhdestä pelaajasta 222 miljonaa?

Jälkihiki hehkuttaa myös huikeata naisten EM-lopputurnausta ja Kuninkuusraveja, jotka vetivät Vermoon 55100 maksavaa katsojaa.

YLE TV 1, klo 8.45


31.7. Jälkihiki

Sanna Ukkola ohjailee Jälkihien maanantaiaamun urheilukeskustelua, jossa Juha Kanerva, Tero Tiitu ja meikäläinen pureudumme seuraaviin aiheisiin:

 • Ryynikylän MM-ralli
 • Budapestin formulakisa ja MM-uinnit
 • Stadin derby
 • Suomalaisurheilijoiden loukkaantumissuma

YLE TV1, klo 8.45.


17.7. Jälkihiki

Jälkihien sohvalla istuvat tällä kertaa Reetta Meriläinen, Bobi Wallenius ja allekirjoittanut. Antti Sahlström johtaa keskustelua jossa ollaan F-linjalla kun aiheina

 • keihäsmies Fetter,
 • Formulakuski Fettel,
 • Futis,
 • Fillarointi
 • Fimbledon.

Leo-Pekka Tähteä tietenkään unohtamatta.

YLE TV 1, klo 8.45.


Seinäjoen Tangomarkkinat 5-9.7.

Minulla on tänä vuonna ilo ja kunnia olla Tangolaulukilpailujen toinen juontajista.

Finaalit näkyvät televisiossa AlfaTV:n kanavalla suorana lähetyksenä to 6.7. ja la 8.7. Lähetyksiä myös Järviradion taajuuksilla tai nettiradiossa.

Lisätiedot: 

http://www.tangomarkkinat.fi (esiintymispaikat ja – ajat)

http://www.alfatv.fi (ohjelma- ja lisätiedot)

http://www.permanto.fi/live (suoratoisto/videoarkisto)

http://www.jarviradio.fi (nettiradio)


1.7. Korsnäs firar 130 år med sommarfest

Finland firar sina 100 år i år medan lilla Korsnäs blir 130! På lördag med start kl. 14 blir det stor sommarfest på fotbollsplanen under devisen ”Tillsammans skapar vi vår välfärd”.

På plats är bl.a. Ile Kallios Big Rock Band, Patrik Isaksson, Marika Krook. Även jag medverkar på ett hörn.  Ta familjen med på pik-nik i gröngräset!

Välkommen! Tervetuloa mukaan!


Kaisa Mäkäräinen voitti naisten Aateli Racen.

FullSizeRender.jpgKatso Kaisa Mäkäräisen viimeinen raskas kilometri Vuokatinvaaran huipulle. Klipin lopussa haastattelu Kaisan kanssa heti maaliintulon jälkeen. 

Naisten Aateli Racen viimeinen kilometri 

https://www.pscp.tv/w/1YqGokpPWYAGv

Naisten Aateli Racen lopputulos 28.6.2017:

1) Kaisa Mäkäräinen

2) Aino-Kaisa Saarinen

3) Marjaana Pitkänen


Kohti Pyeongchangin Olympiakisoja 2018.

Kun yhden oven sulkee, toinen avautuu. Kiitos Yle 13. Olympiakeikasta! Ja kiitos Discovery & Yellow Film kun halusitte mut tiimiinne Pyeongchangiin. Arvostan ja iloitsen jo nyt.

http://www.yellowfilm.fi/kaj-kunnas-talviolympialaisten-pariin-discoveryn-kanavilla/


Maanantai 12.6. Jälkihiki.

Maanantain Jälkihiki suorastaan pursuaa mielenkiintoisia aiheita.

NHL-finaalit, NBA-finaalit, Montrealin F1-osakilpailu, Sardinian MM-ralli, lentopallo- ja jalkapallomaajoukkueiden edesottamukset, Ranskan avoimen tennisturnauksen naisten kaksinpelin sensaatiovoittaja jne.

YLE TV1 klo 8.45.


11.6. Potkua palloon!

Sopivasti ennen Suomi-Ukraina jalkapallon MM-karsintaottelua Aamulehti ja Yleisradio järjestävät Suomi-futiksen keskustelutilaisuuden Ratina-stadionin läheisyydessä olevalla Laituri-ravintolalaivalla klo 15.30-17.00.

Miten Suomen jalkapallo nousuun? Siitä keskustelevat Palloliiton pääsihteeri Marco Casagrande, maajoukkueen kunniakapteeni Ari Hjelm, sadan A-maaottelun ex-pelaaja Katri Mattsson, pelaajaagentti Sami Salonen ja Ilveksen maalivahti Mika Hilander.

Keskustelun juontavat Aamulehden urheilun esimies Pekka Aalto ja allekirjoittanut.

Vapaa pääsy.


8.6. Aivojen asialla- palkinto 2017.

Aivoliitto ry:n myöntämän Aivojen asialla -tunnustuspalkinnon saa toimittaja Kaj Kunnas. Palkinto myönnetään keskiviikkona 8.6.2017 Helsingissä.

– On hienoa, että Kaj Kunnas on antanut avoimesti kasvot aivoinfarktille sekä korostanut nopean hoitoon pääsyn tärkeyttä. Vuosittain 25 000 suomalaista sairastaa aivoverenkiertohäiriön, joten asia koskettaa raskaalla tavalla vuosittain suurta joukkoa, niin sairastaneita kuin heidän läheisiään, sanoo toiminnanjohtaja Tiina Viljanen Aivoliitosta.

– Haluan mitä nöyrimmin kiittää Aivoliittoa tästä sykähdyttävästä palkinnosta. Te olette upealla tavalla aivojen asialla. Tuette, autatte, lohdutatte kaikkia meitä, joita jokin aivosairaus tai aivovamma on koetellut tai koettelee, sanoo Kaj Kunnas.

– Kun yhdessä asiat kokee, se helpottaa. Taakka kevenee. Olen otettu, iloinen kuin myös teille kiitollinen kaikesta.

Lisää Aivoliiton nettisivuilla.


Maanantai 5.6. Jälkihiki.

Keskustelun aiheina tällä kertaa

 • Jalkapallo: Veikkausliiga ja Mestareiden liiga,
 • Jääkiekko: NHL-finaalit ja Pekka Rinne,
 • Talous: Hiihtoliiton tappiot ja VALO-raportti.

YLE TV 1, klo 8.45.


Kaarina Karin säätiö kutsuu

Korviini kantautui tänään mukavia uutisia. Minut on valittu Kaarina Kari-säätiön hallitukseen.

Kaarina Karihan aikoinaan perusti Kisakallion Urheiluopiston. Säätiöi sittemmin rahojaan ja tukee nykyään ennen kaikkea voimisteluseuroja kuin myös muita nais- ja tyttövaltaisia lajeja. Kunniatehtävän siis sain.

IMG_0108Kuvassa Kaarina Kari ja Kaarina Kari-säätiön hallituksen puheenjohtaja Marja Ramm-Schmidt Kisakallion Urheiluopiston pääaulassa.


PyeongChang 2018 Olympic Torch Relay.

Etelä-Korean olympialaisiin on alle vuosi aikaa. Alla on kahdeksan suomalaista järjestöä, jotka kansainvälinen tuomaristo on asettanut ehdolle. Ja joista neljä saa edustajansa olympiasoihdun kantajaksi.

Voit äänestää 22.–31. toukokuuta järjestöä, jonka haluat kantamaan olympiasoihtua.

Nämä kahdeksan upeaa toimijaa ovat…

 • Brother Christmas,
 • Fight Back,
 • Leijonaemot,
 • Music Against Drugs,
 • SOS-Lapsikylä,
 • Suomen Karva-Kaverit,
 • WAU ry
 • Yksi elämä (Aivoliitto, Diabetesliitto, Sydänliitto, Syöpäliitto)

Valitaan näistä sitten ketkä neljä tahansa, on tilanne winwin.

Minullakin ilo ja kunnia olla ehdolla Yksi elämä-yhdistyksen listoilla. Lisää tästä  pienessä videopätkässä. https://www.pscp.tv/w/1ynJOjkPrnrGR

Äänestä


20.5. Nyt mennään! #mvkaikkipeliin.

Marraskuussa 2016 Marko Viinikaisen maailma musteni. Pahalaatuinen syöpä ja epävarmuus valtasi mielen. Mies keräsi kaikki voimansa, päätti taistella ja laittaa kaiken peliin. Tämä taistelu jatkuu tänäkin päivänä.

Tänään tsempattiin Makea Jyväskylän jäähallissa ja kerättiin samalla Syöpäsäätiölle varoja. Happeen tähdet vuosien varrelta hyppäsivät salibandykaukaloon Maken keräämää joukkuetta vastaan.

Alla tunnelmia päivän ottelusta.

IMG_0097

Nyt on tiivis tunnelma. Syöpäsäbä on its way…

Nyt mennään! #mvkaikkipeliin.


Maanantai 15.5. Jälkihiki.

Huomenaamulla aikainen nousu kun Jälkihien sohva odottaa. Reetta Meriläisen ja Marianne Miettisen kaa setvimme MM-lätkää Leijonien, Lauri Marjamäen ja vähän muittenkin näkövinkkelistä.

Formulat, Veikkausliiga, koris ja käsis-finaalit myös agendalla. Entä armoitettu lentopallomies, poisnukkunut presidentti Mauno Koivisto, kyllä hänestäkin muutama kaunis sana lausuttaneen.

YLE TV1 kl. 8.45.

http://areena.yle.fi/1-4140184


#kannustusryhmä.

Kiitä ja kannusta. Siinä kaksi hienoa verbiä, joita myös presidentti Niinistö toivoo meidän käyttävän yhä enemmän.

Lähde Sinäkin some-kampanjaan mukaan. Yhdessä kaikki tuntuu paremmalta ja sujuu helpommin. #kannustusryhmä ottaa Sinutkin ilomielin vastaan.

Lue lisää tulevista tapahtumista ja hienoista kannustustarinoista www.kannustusryhmä.fi. Sivuston kautta voitte myös ilmoittaa uusia kannustusryhmiä.

Jokaisella meistä on mahdollisuus vaikuttaa!


Måndag 8.5. Min Musik.

Ikväll kl.21.03 har jag den stora glädjen att få vara gäst hos Benny Törnroos i Min Musik. Där vi mellan låtarna snackar om allt mellan himmel och jord, medan vi lyssnar på Sting, Eppu Normaali, Maria Ylipää och Waltteri Torikka, FORK, Vesa-Matti Loiri och icke minst damen på bild, sagolikt sjungande Sarah Brightman i duett med Andrea Bocelli.

Radio Vega kl.21.03. Vi hörs!


Maanantai 8.5. Jälkihiki

Pitkästä aikaa saan taas ma 8.5. istahtaa Jälkihien sohvalle yhdessä Juha Kanervan ja Bubi Walleniuksen kanssa.

Teemoina luonnollisesti ainakin jääkiekon-MM-kisat, mutta myös koripallofinaalit kotimaassa, käsipallon EM-karsinnat ja Euroopan yleisurheiluliiton esitys/päätös poistaa vanhat ”dopingennätykset” tilastoista.
Ja eihän sitä koskaan tiedä vaikka Mestarien Liiga, Veikkausliiga, Giro d’Italia, painin EM-kisat ja NHL:kin päätyy keskusteluihimme.

Yle TV1 kl.8.45. Nähdään silloin!”

http://areena.yle.fi/1-4133989


5.5. Shamrock bar, Tikkurila

Anne Flinkkilä. Mona Moisala. Jari Salonen ja minä. Mitä meillä on yhteistä?

No. Ensinnäkin, olimme kaikki Inhimillisen Tekijän TV-lähetyksessä 1.3.2017. Ja toiseksi, vedämme yhteisen ”keikan” Shamrock Barissa. Jari soittaa vinyylejä 70-, 80-, ja -90 luvulta. Minä rupattelen ja jammailen kun taas Anne ja Mona debytoivat enkelikuorona. Jos kiinnostaa, tulkaa huudeille. Juttelemaan, tanssimaan, viihtymään.