Futismaassa futismaan tavalla

Sanotaan että joissakin maissa jalkapallo on osa elämää. Mutta on myös maita, joissa elämä on osa jalkapalloa.

Espanja kuuluu jälkimmäisiin. Mikä on viime päivinä tullut todistettua, kun paikallisia (ja HUOM! vapaita) TV-kanavia on tullut katseltua. Espanjan television pääkanavilta on tarjoiltu niin Italia-Portugali Nations League ottelu kuin myös Englanti-Kroatia vastaavassa turnauksessa. Livenä tietenkin. Tähän kun lisätään tottakai La Liga kuin myös Espanjan naisten pääsarja ja tuntien pituiset studiot ennen ja jälkeen otteluiden, aletaan olla jalkapallofriikin nirvanassa.

Sunnuntai 18.11. oli ehkä kuitenkin tähän mennessä kovin jalkapallomaan todiste täällä Andalucian rantatörmillä. Kun nimittäin Espanja pelasi harjoitusmaaottelun Bosnia-Herzegovinaa vastaan. Vaikka kyseessä oli siis vain harjoitusmaaottelu, niin kun La Seleccion pelaa, maa pysähtyy.

Jopa tänä mainittuna sunnuntaina niin, että tavallisesti 60 minuutin mittaiset Espanjan television pääuutiset oli lyhennetty 13 minuuttiin. Jotta harjoitusmaaottelu (jonka Espanja muuten voitti 1-0) voitiin lähettää studioineen päivineen suorana lähetyksenä kl.20.30 alkaen. Muut maailman uutiset sitten sullottuna tuohon vajaaseen futistaukoon. Sääennustuksineen päivineen.

Mutta se siitä. Täytyy lopettaa. Kohta kun alkaa Directo Gol-lähetys. Neljän tunnin välipäiväanalyysit jalkapallon ihmeellisestä maailmasta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s