Vaasa + Seinäjoki = totta

Vuoden 2017 Veikkausliiga potkaistaan liikkeelle huomenna. Itselläni ilo olla paikalla kahdessa avausviikon ottelussa – kahdella uutuuttaan hohtavalla, Suomeen sopivan kokoisella jalkapalloareenalla.

Eli nautin hyvistä futisolosuhteista sekä Seinäjoella SJK:n kotiavauksessa, kuin myös Vaasassa VPS:n kotipyhätössä.

Marina Suomifutiksen ympärillähän on kovaäänistä. Huuhkajat saa kuulla kunniansa, Veikkausliigan otteluohjelma niinikään. Ei tästä koskaan kumminkaan ikinä milloinkaan mitään tule. Ei tästä kuitenkaan…. STOP!

Kehitys kehittyy. Suomifutiksessakin. Sixten Boström hankittiin tekemään SJK:sta ruotsalaistyyppinen huippuseura. Vaasassa haluttiin, ja saatiin, tyylikkäimmät futisolosuhteet miesmuistiin.

Olosuhteet, jotka kelpasivat myös UEFA:lle, joka antoi jalkapallon U19 EM-kisat Suomelle. Juuri kiitos Seinäjoen ja Vaasan satsausten, näillä areenoilla Suomikin potkii EM-kullasta 16-29.7.2018.

Halu, uskallus, kehityshimo ja yhteistyö toivat kisat Pohjanmaalle. Yhdessä, ei kilpaillen (paitsi vihreällä veralla), Vaasa ja Seinäjoki houstaavat UEFA:n EM-karkelot. Ottakaa hallitus (ja moni muukin) oppia futisväestä!

Sillä puolella nimittäin Vaasa + Seinäjoki = totta!

PS. Jalkapallo on globaali kieli. Muurinmurtaja. Identiteetin antaja. Yhdessä tekeminen. Toisemme hyväksyen. Jos haluat tietää lisää klikkaa tästä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s